Sore

Lungguh ning antarane suket-suket ijo

Kepingin sedilut ngilangke kesel sedino mau

Nyawang langit sing abang mbranang

Ning antarane pucuk gunung lawu

Angin kroso nentremke pikiran

Isuk sing isine mesti kesusu

Awan sing panas marai utek ruwet

Ndelok wong sing podo wira wiri

Kelok bis, kelok motor nambahi panase awan

Rupaku nganti kumel semrawut

Kepingin golek panggonan dinggo leren

Ngilangi kesel…

Panggonan kui jenenge wayah sore

Nek sore rasane tenang

Nek sore krosone adem

Magetan, 01 Desember 2009

  1. Desember 21, 2009 pukul 10:51 pm

    Ora gatelen koe….?😀

  2. Desember 22, 2009 pukul 8:27 am

    Wah lek iki …. isi sti sing paling jerooo banget …. tapi lek sore ono bojo malah tambah adem mak clesss … buuaaanggeeetttt

  3. Januari 18, 2010 pukul 4:48 pm

    ho..oh…ndang goLek batur…ngko ben sore-sore onno seng baturi…karo bengi onno seng ngemuLi…
    henak tenan

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: